Billeder siger alt

Derfor er Power Automate oplagt i din fotovirksomhed

Er du vild med fotografering, og er du allerede på nuværende tidspunkt indehaver af din helt egen fotovirksomhed? Så gør du klogt i at læse med her. I denne artikel ser vi nemlig nærmere på et helt særligt stykke software, som kan sikre øget effektivisering i din virksomhed, og dermed styrke din bundlinje. Ultimativt set kan det således sikre dig, at du får bedre tid til at tage ud til dine kunder, og tage en masse fantastiske billeder.

Hvad er Power Automate?

Det oplagte spørgsmål er nu Hvad er Power Automate? Og hvordan kan det styrke din fotovirksomhed? Kort fortalt er Power Automate et stykke avanceret software, som efterligner menneskelige handlinger, og dermed frigiver tid i hverdagen. Power Automate kan blandt andet styrke din fotovirksomhed på følgende måder:

  • Gemmer automatisk filer fra e-mails: Du vil ofte opleve, at du både sender og modtager filer fra kunder. Blandt andet udkast til billeder. Med Power Automate bliver disse automatisk gemt, og du slipper for kedelige og gentagne rutineopgaver i forbindelse med dette.
  • Frigør dig fra kedelige administrative opgaver: Power Automate kan opsættes således, at det nærmest fungerer som en virtuel assistent for dig. Du slipper dermed for at bruge unødig tid på kedelige administrative opgaver, og i stedet kan du tage på kundebesøg, tage billeder og efterfølgende redigere dem.

Få mere tid til den vigtige kundekontakt

Som professionel fotograf ved du med garanti allerede, at dit arbejde primært består af to kerneopgaver: At tage fantastiske billeder, og samtidig at tage dig af og pleje dit kundekartotek. Med implementeringen af Power Automate i din virksomhed er du sikret, at der er langt bedre tid til lige præcis disse to kerneopgaver. Du anbefales derfor at kontakte virksomheden Precio Fishbone i dag, med henblik på at indhente et tilbud på omtalte stykke software.

ashe