Billeder siger alt

Uundværlige rekvisitter til dine fotoshoots

Har du efter nøje overvejelser endelig kastet dig over en tilværelse som fuldtids selvstændig fotograf? Glimrende! Den største udfordring er nemlig ofte at komme i gang. Nu venter der en spændende tid for dig forude, hvor du skal til at leve af din store hobby og passion. Hvis du for alvor skal have succes i branchen, så skal du indstille dig på at levere flotte fotografier til dine kunder. Hver gang. En vigtig del af processen er at medbringe og benytte flotte rekvisitter til dine fotoshoots. Vi har en liste klar her med de mest uundværlige af slagsen.

Indret fotostudiet med flotte bomuldstæpper

Som professionel fotograf kommer du til at skulle tage billeder på mange forskellige lokaliteter. Et af de steder hvor du ganske givet kommer til at tage flest billeder, er i dit lokale fotostudie. Her bør du indrette dig hjemligt og indbydende, og det gør du bedst med bomuldstæpper og lignende. Netop bomuldstæpperne er yderst oplagte. De skaber en hjemlig atmosfære, og dine kunder vil med det samme føle sig velkomne. Overvej hvilke farver og former tæpperne skal have. De skal helst passe ind i en større sammenhæng, og ikke mindst stemme overens med din fotografvirksomheds overordnede brand.

Hos webshoppen Trendcarpet.dk kan du indlede din research, og det er også her du med fordel kan bestille dine kommende bomuldstæpper.

Til børnene: Gummiænder virker rent faktisk

En del professionelle fotografer specialiserer sig i portrætfotografering. Inden for denne niche er særligt børnefotografering populært, og de herlige billeder af poderne skaber glæde og evige minder blandt forældrene. Hvis du også skal fotografere børn, så vil mange af dine fotoshoots ofte være ude blandt dine kunder. Her er rekvisitter såsom gummiænder, klovnenæser og så videre brugbare. Man skulle tro det var løgn, men garvede fotografer vil ofte bekræfte, at de helt små børn typisk falder til ro og begynder at smile, så snart de ser noget sjovt. Overvej derfor at medbringe disse rekvisitter når du er på farten.

Gå ikke ned på udstyr

Afslutningsvis skal det naturligvis slås fast, at dine vigtigste rekvisitter er dit professionelle fotografudstyr. Her skal du aldrig “gå ned på udstyr”, for det er med disse remedier at du tager dine professionelle fotos. Dine kunder forventer billeder i knivskarp opløsning, og til formålet er det nødvendigt altid at medbringe det bedste udstyr.

ashe