Fang det

At lære at tage gode billeder

Det gælder om at tage rigtig mange af det hele. Som med så meget andet, så lærer du ved at øve dig. Du har altid dit kamera på dig, for alle har en smartphone. Brug det og tag billeder hele tiden. De kameraer, der er i en mobiltelefon, er ganske udmærkede, og du kan sagtens tage gode billeder, du kan bruge.

Naturen byder på rigtig mange muligheder for at tage smukke billeder. Der er ikke den årstid, der ikke har noget smukt at byde ind med, og om det er træerne i indre by eller dem i skoven, det er uden betydning. Det kan også være lettere at bruge dem som motiv, da de ikke bevæger sig så meget som dyr og mennesker.

Tag alle de turistbilleder, du kan, men også af alt det andet. Er du ude at rejse, vil de fleste gerne have billeder af alle de klassiske mål, men der er så meget mere, du kan tage billeder af. Lad dig aldrig begrænse, men skyd løs med telefonen eller dit kamera i alle situationer, for du får en feriealbum, der viser så meget mere end bare de kendte steder.

Det gode udstyr

Er det at tage billeder for dig meget mere end bare din telefon, så kræver det et godt kamera. Der er mange gode, digitale af slagsen på markedet, både det helt store, men også små og kompakte, der er lette at have med, når du skal på ferie.

En god blitz skal du også overveje, herunder hvordan du bruger den. Det kræver øvelse at bruge en blitz korrekt til dine fotografier, og det er en rigtig god idé at øve sig med at bruge den, så du får den lært at kende.

Men bare kom i gang og se, hvor meget du kan fange på film, og hvor spændende en hobby fotografering kan være.

ashe