Fang det

Billeder af dit næste måltid

De sociale medier svømmer over af billeder af mad. Det er billeder af de, folk har lavet selv derhjemme, som de er rigtig stolte af, og det er billeder fra restauranter rundt omkring. Der er kommet en hel kultur omkring mad, der gør, at den også skal foreviges.

Mange er tilsvarende trætte af at se på alle de billeder for det er ikke alle, der tager lige gode billeder, hvor maden kommer til sin ret. Det skal kunne ses, at maden er lækker og indbydende, og lyset er lige så vigtigt her, som ved alle andre billeder.

Al mad ser bedst ud i dagslys, så hvis det er muligt, så tag billederne der. Det gør maden mere indbydende at se på. Det samme gør en god baggrund. Det kan være hvad som helst, men tænk over, hvad der er på bordet, udover maden, men også hvad der er i baggrunden. Mad i fokus og mennesker bagved, det kan se rigtig godt ud.

Tag kun billeder af den mad, der også ser godt ud. Der er masser af gryderetter, der smager fantastisk, men som sådan bare er lidt brune. Det giver for kedelige billeder.

ashe