Fang det

Tænk over, hvad du tager billeder af

Der er så mange spændende ting i vores verden, der kan tages billeder af. Sjove situationer, smukke billeder fra naturen, dit hjem dækket i sne, ja det er kun fantasien, der sætter grænser. Men du bør opsætte grænser for dig selv. Der er det, du bør afholde dig fra at tage billeder af. Her skal du altid lad dig lede af din sunde fornuft.

Der er kommet en tendens til, at flere og flere standser op og tager billeder eller filmer i forbindelse med trafikuheld. Først og fremmest kan det virke meget smagløst, for der kan ligge døde og sårede, og hverken de eller deres pårørende nærer noget ønske om, at billeder af situationen lige pludselig deles på sociale medier.

For det andet kan det, at du standser op være ødelæggende for redningsfolkene og politiet. De kommer til stedet for at standse ulykken, for at redde mennesker i nød og for at sikre, at alt bliver fjernet, og vejen gjort farbar igen. Deres liv kan bringes i fare, hvis dit fokus er på at tage bileder af folk i nød i stedet for at koncentrere dig om trafikken. Bønnen fra dem er, at du skal lade være af hensyn til alle.

ashe