Billeder siger alt

Skab den perfekte selfie

De fleste af os har efterhånden en del erfaring med at tage selfies, som vi smider op på Facebook og Instagram. Når man tager et selfie, kan der imidlertid være flere grunde til, at man ikke er helt tilfreds med resultatet. Det kan være, at man synes, man ser for bleg ud, eller man opdager en bums i panden. Det kan også være måden, man poserer på, som man ikke er helt tilfreds med. Men man kan redigere billedet i forskellige apps, hvor man fjerner rynker, poser under øjnene, skønhedsfejl eller man kan lægge et filter henover billedet, så man får den optimale selfie ud af det.

I takt med at vi smider flere og flere selfies på de sociale medier er der også mange, som gerne vil leve op til at se så smukke ud som muligt. Der findes, som der altid har gjort, forskellige skønhedsidealer. Derfor er der i dag flere yngre kvinder, som vælger at få en brystkorrigerende operation hos https://motiva.health/dk/, så de kan få den barm, de ønsker sig, og som indvirker positivt på deres selvværd og selvbillede.

Nu om stunder er det blevet meget mere normalt, at kvinder og mænd får kirurgiske behandlinger, og at folk får botox, som reducerer rynker i ansigtet. På den måde kan man selv være med til at bestemme, hvordan man ønsker at se ud, og man kan i længere tid bevare sit ungdommelige udseende, hvis man ønsker det.

Apps med ansigtsfiltre

Du kan downloade forskellige apps, som du kan anvende til billedredigering, hvis du ønsker at rette dine billeder til at lægge filtre over dem, før du lægger dem ud på de sociale medier. På den måde kan du også fremvise de bedste sider af dig selv, når du tager selfies. Arbejder du som influencer og har mange følgere, så er der gode grunde til, at du altid ser dejlig ud, når du lægger et billede på de sociale medier, og det kan både en korrigerende brystoperation og redigeringsapps og filtre hjælpe dig med.

ashe