Billeder siger alt

De smukkeste mennesker på planeten

Unge, slanke og perfekte, det er dem, vi alle sammen ser på reklamerne rundt omkring i bybilledet, i blade og magasiner, på nettet og alle andre steder. Men ser de nu virkelig sådan ud? Nogle gange synes de at være næsten for perfekte, og de har som regel fået noget hjælp til deres udseende.

Hjælpen hedder photoshop, og den kan forskønne alt og alle. Den gør også rigtig mange især unge kede af det, for det opstiller nogle urealistiske mål til, hvordan vi alle skal se ud. Nej modellerne ser heller ikke sådan ud, men det hele er bare rettet til efterfølgende.

Det er næsten et særsyn, at der ikke er ændret noget, men når det så endelig sker, så skal det også fremhæves positivt. Alle mennesker er nemlig smukke, som de er, og ved at turde vise det og gå forrest, kan brugen af photoshop forhåbentlig ændres over tid.

Indtil da er det en god idé at minde sig selv om, at der er snydt gevaldigt fra deres side og i øvrig at holde os selv for gode til at ændre for meget ved vores egne billeder på de sociale medier.

ashe