Den store kunst

Bedste billede apps

Bruger du også din mobiltelefon til at tage dine billeder med? Det er ikke unormalt og bestemt ikke ueffektivt. Der kan virkelig tages nogle flotte billeder med en moderne mobiltelefon, og fordelen ved at anvende en mobiltelefon er, at du kan redigere billederne direkte på telefonen ved hjælp af en af de mange moderne apps. Du kender måske at par af disse apps allerede, men mon ikke der er et par nye.

Instagram

Du har sandsynligvis hørt om Instagram og set folk poste deres sidste måltid og seneste modekøb fra trendly.dk, men det er faktisk også en rigtig god app til at redigere billeder i. I appen kan du redigere billedets lysstyrke, kontrast, mætning, varme, skygger og meget mere. Du har også mulighed for at bearbejde billedets perspektiv.

Appen er gratis og kan downloades til både Android og iPhone.

Adobe Photoshop Express

Chancen er, at du nok har arbejdet i Photoshop, eller i hvert fald hørt om det, men vidste du også, at Adobe også har udviklet en rigtig god mobil app? I appen kan du redigere billeder hentet direkte fra dit Google Drive, Dropbox, Facebook og andre steder i skyerne, hvilket gør det nemt at redigere dine billeder på farten.

I Photoshop Express kan du udover at anvende en af deres 43 filtre også beskære, rette, rotere og vende fotos, fjerne røde øjne, pletter og tilføje tekst til dine billeder.

Appen er gratis og kan downloades til både Android og iPhone.

Slow Shutter

Hvis du holder af, at fotografere naturen, så kender du måske allerede til denne app. Den er super smart, fordi du kan tage rigtige flotte billeder af ting i bevægelse, såsom vand fra vandfald eller lys fra biler og fyrværkeri. Appen anvender et ND filter, som får det bevægende objekt til at se flot og glat ud. Appen er rigtig brugervenlig og nem at anvende.

Appen koster 20 kr og kan kun downloades til iPhone.

Lapse It

En app, der hjælper dig med at optage fascinerende time-lapse videoer af en solnedgang, folkemængde eller hvad, din kreativitet kan finde på. I appen kan du redigere, hvor hurtigt tiden skal gå i din video, beskære den og bruge filter. Det smarte ved appen er, at skærmen på din telefon bliver slukket når den optager således, at din telefon har nemmere ved at holde strøm.

Appen har en gratis version, mens pro-versionen koster 30 kr. Den kan downloades til både Android og iPhone.

Google Photos

Google Photos appen er en super smart måde at sortere, dele og opbevare dine billeder på. Appen er rigtig smart og kan genkende ansigter og derved sortere alle dine billeder for dig. Du kan indstille appen til automatisk at uploade nye billeder fra din telefon til dit Google Drive næste gang du kommer på WiFi. På den måde behøver du ikke frygte at miste alle dine billeder, hvis du skulle miste din telefon.

Appen er gratis og kan downloades til både Android og iPhone.

ashe